SAECO Magic B2 кафемашина

SAECO Magic B2 кафемашина

Magic представлява най-новата еволюция на кафе машините от Saeco Professional.
Но това е и машина, която бележи ясно скъсване с миналото.
Той има нови форми, напълно преработен и е на върха на своята категория по отношение на качество и разнообразие от напитки.
Кафе паузата се превръща от ежедневен жест в „начин на живот“, който трябва да се изживее със стил и вкус, момент на истинска релаксация, за да се поглезите, докато се наслаждавате на любимата си напитка.
Magic е идеалният инструмент за всяка работна среда, адаптивен от офиса до нощувката и закуската, от конгресния център до бутиковия хотел и неизменно присъствие в компаниите.
Модерен дизайн и авангардна технология в услуга на вкуса: синтез на най-доброто качество на Saeco.
Сърцето на Magic е професионален модул с променлива камера, който може да побере от 8,5 до 15 g кафе. Количеството дозирано кафе може да се регулира автоматично чрез менюто. Уредът има стоманени конусовидни борчета, които също могат да се регулират, за да получите любимата си настройка на мелене.
Magic разполага с нова система за разпенване на мляко, където разпенвателят за мляко е вграден в дозатора за кафе. Изключително безшумен, той емулгира кремообразна пяна, но също така може да приготвя напитки с обикновено горещо мляко.
лечната верига е оборудвана с патентована система за почистване, която гарантира най-добра ефективност след всяко приготвяне.
7-инчовият цветен сензорен екран осигурява лесен начин за навигация в менютата и широка гама от напитки. Наличните опции включват също плоско бяло и двойно капучино, докато рецептите за напитки могат да бъдат напълно персонализирани, за да отговарят на вашия личен вкус. Диспенсърите за кафе, мляко и вода са монтирани в едно цяло.
Това улеснява позиционирането на чашите и регулирането им на височина (от 75 до 160 mm), което позволява използването на различни видове контейнери.
Изисканите детайли правят Magic желано нещо, което трябва да има за всеки офис на високо ниво.

Това е машина, която за тези, които обичат кафето толкова, колкото и ние, може да ви осигури приятни моменти на благополучие.
Машина, която когато не работи, се превръща в аксесоар за обзавеждане, който ще бъде изложен, който обогатява с модерен и иновативен дизайн всяко работно пространство.

Срок за доставка - от 3 до 4 седмици.
АКЦЕНТИ

  • 8,5 до 15 g кафе с променлива камера
  • 7'' сензорен екран
  • Безшумен вграден пенообразувател за мляко с патентована система за почистване
  • Комбиниран дозатор за кафе, мляко и вода
  • Съвместим с MDB протокол за платежни системи

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери280/ 470/ 481 мм
Тегло13.3 кг
Ел. захранване230 V/50Hz
Консумация1300-1400 W
Бункер за кафе1.100 кг
Водно захранванерезервоар
Налягане15 bar
Контейнер за вода4 л
КапучинаторНе
Регулиране температура на водатаДа
Капацитет за отпадно кафе30

Напиши мнение

Забележка: HTML не се превежда!
    Лошо           Добро

SAECO Magic B2 кафемашина

  • Марка: Saeco
  • Код на артикул: 9J0425
  • Наличност: В наличност
  • 4 340,00лв.

Етикети: SAECO, Magic, B2, кафемашина