Starbucks

Новата продуктова серия кафе за приготвяне у дома на популярната марка STARBUCKS® е вече достъпна и в България благодарение на Нестле. Тя се състои от предложения за всеки вкус, включвайки кафе зърна, мляно кафе, както и капсули, разработени за кафемашини NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.Глобално кафе партньорство така определят взаимоотношенията си NESTLÉ и STARBUCKS®, които през август 2018 г. официално обединиха своите сили. Екипите на двете компании за пореден път доказват експертизата си в областта на кафе напитките, като за кратко време с вдъхновение и страст разработват серия от висококачествени кафе продукти. В тях се съчетават технологията и опита за селектиране, изпичане и комбиниране на кафе сортове, които притежават двете компании. Резултатът е изключителна продуктова серия, включваща знакови STARBUCKS® блендове, тероарни кафета (single-origin), както и селекция от млечни кафе специалитети, популярни в кафетериите на STARBUCKS®, като Капучино и Карамел Макиато. Всички те са произведени от 100% висококачествени кафе зърна Арабика, добивани според етичните и устойчиви практики на земеделските производители в едни от най-добрите региони за отглеждане на кафе в света.

STARBUCKS КАФЕ ЗЪРНА

От първия ни магазин в Pike Place Market в Сиатъл до нашите кафетерии по целия свят клиентите желаят току-що приготвено кафе, на което да могат да се насладят през целия ден. Изкусна комбинация от латиноамерикански кафе зърна, с деликатно доловими богати аромати на шоколад и печени ядки. Можете да се насладите на това кафе и у дома, току-що приготвено, както се сервира в най-близкото до Вас заведение на Starbucks®.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КАФЕ ЗЪРНА

STARBUCKS МЛЯНО КАФЕ

Всяко еспресо, което Ви предлагаме, води началото си от това. Приключението ни започна през 1975 г. с търсенето на перфектно съчетание между кафе зърна и начин на изпичане и завърши след месеци на интензивно експериментиране с кафето, което държите в ръка. Рецепта за наслада с карамелени нотки – толкова съвършена, че никога не е променяна.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МЛЯНО ЗЪРНА

STARBUCKS OT NESCAFÉ® DOLCE GUSTO

Вдъхновено от Starbucks® Caramel Macchiato, което обожавате и на чийто пухкав млечен и карамелен вкус блажено се отдавате. Вече може да приготвите у дома с Вашата кафемашина Nescafé® Dolce Gusto. .

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КАФЕ КАПСУЛИ

СТЕПЕНИ НА ИЗПИЧАНЕ

Ако кажем, че STARBUCKS® закупува и изпича само висококачествени кафе зърна, ще бъде абсолютната истина. Това е в същността на тяхната дейност, но не описва цялата история. Мисията на STARBUCKS® е да Вдъхновява и подхранва човешкия дух - човек след човек, чаша след чаша, квартал след квартал.  

ИЗБЕРЕТЕ КАТЕГОРИЯ
ЗАТВОРЕТЕ
Покажи:
Сортирай по: