Начини на доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди, наета от Стрезов Вендинг EООД или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. Разходите за доставка се поемат от потребителя и според тарифата на куриерската копмания.


Бързата поръчка, не означава експресна доставка, има за цел единствено да спести време при самата поръчка.


Стрезов Вендинг EООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.


1. ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ЗА СТРАНАТА СЪС СТОЙНОСТ НАД 100 ЛВ., ДO 10 КИЛОГРАМА Е БЕЗПЛАТНА. 

ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ПОД ТАЗИ СТОЙНОСТ И ДО 10 КГ Е 7 ЛВ. , И СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ ОТ 3 ДО 4 РАБОТНИ ДНИ. СТРЕЗОВ ВЕНДИНГ ЕООД СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ПОСОЧЕНИЯ СРОК ДА БЪДЕ УДЪЛЖЕН ПОРАДИ ЗАБАВЯНЕ НА ДОСТАВКИТЕ ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКИТЕ ФИРМИ.


2. ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ЗА СОФИЯ-ГРАД СЪС СТОЙНОСТ НАД 80 ЛВ., 
ДO 10 КИЛОГРАМА Е БЕЗПЛАТНА.

ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ПОД ТАЗИ СТОЙНОСТ И ДО 10 КГ Е 7 ЛВ. , И СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ ОТ 2 ДО 3 РАБОТНИ ДНИ. СТРЕЗОВ ВЕНДИНГ ЕООД СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ПОСОЧЕНИЯ СРОК ДА БЪДЕ УДЪЛЖЕН ПОРАДИ НАТОВАРЕНОСТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ И/ИЛИ ЗАБАВЯНЕ НА ДОСТАВКИТЕ ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКИТЕ ФИРМИ.


3. ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ЗА ГЪРЦИЯ И РУМЪНИЯ СЪС СТОЙНОСТ НАД 250 ЛВ., ПОД 5 КИЛОГРАМА Е БЕЗПЛАТНА. 

ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ПОД ТАЗИ СТОЙНОСТ Е 20 ЛВ. /ИЛИ ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ/ И СЕ ИЗВЪРШВА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ГРАФИЦИТЕ НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА.

ВСИЧКИ ДОСТАВКИ ЗА ГЪРЦИЯ И РУМЪНИЯ ЗА ПРАТКИ НАД 5 КИЛОГРАМА СА С ЦЕНА НА ДОСТАВКА 20 ЛВ. /ИЛИ ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ/

СТРЕЗОВ ВЕНДИНГ ЕООД СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА КАЛКУЛИРА ДОСТАВКА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ АКТИВНОСТИ !

Всички доставки извън описаните по-горе страни или условия подлежат на взаимно договаряне между Стрезов Вендинг ЕООД и получателя.


Получаване на място от наш офис намиращ се на адрес:

гр. София, ул. Околовръстен път №42, ет.3

сграда Butterfly

Работно време делнични дни от 9 - 17.30 часа.
(обедна почивка от 12.30 - 13.30 часа)

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за много обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива.