Начини на доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от "Стрезов Вендинг” ООД или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. Разходите за доставка се поемат от потребителя и според тарифата на куриерската копмания.
"Стрезов Вендинг” ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ЗА СТРАНАТА СЪС СТОЙНОСТ НАД 80 ЛВ. Е БЕЗПЛАТНА.  ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ПОД ТАЗИ СТОЙНОСТ Е 6 ЛВ. /за пратки до 5кг/ И СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ ОТ 3 ДО 4 РАБОТНИ ДНИ.
ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ЗА СОФИЯ-ГРАД СЪС СТОЙНОСТ НАД 40 ЛВ. Е БЕЗПЛАТНА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ПОД ТАЗИ СТОЙНОСТ Е 4 ЛВ. /за пратки до 5кг/ И СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ ОТ 1 ДО 2 РАБОТНИ ДНИ.
Получаване на място от наш магазин намиращ се на адрес:

гр. София, ул. Околовръстен път №42, ет.3

сграда Butterfly

Работно време делнични дни от 9 - 17.30 часа.
(обедна почивка от 12.30 - 13.30 часа)

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за много обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива.