Caffenu

Caffenu® разработи уникална технология. Дозата, която почиства вашата капсулна кафемашина, подобрявайки вкуса и потока на кафето, всичко това с натискане на бутон. Caffenu® изобрети първите почистващи капсули за съвместими кафемашини Nespresso® и Nespresso®, съчетавайки удобството на капсулата с функционалността на бърз и лесен процес на почистване на вашата капсулна кафемашина. Caffenu® се утвърждава като лидер в грижата за кафе машини с капсули с изобретяването на своя нов Multipod, почистваща капсула, съвместима с машини Caffitaly®, K-fee®, Verismo®, Expressi® и Tchibo® Cafissimo®.

Caffenu® се утвърждава като лидер в грижата за кафе машини с капсули с изобретяването на своя нов Multipod, почистваща капсула, съвместима с машини Caffitaly®, K-fee®, Verismo®, Expressi® и Tchibo® Cafissimo®. Caffenu® е мозъкът дете на Роуън Айзъкман, базирано и управлявано в град-майка Кейптаун, Южна Африка.

Изхождайки от технически опит и като един от основателите на Café Caps като един от първите производители на капсули, съвместими с Nespresso® в света, Rowan е в индустрията за капсули от 2010 г.

Роуън създаде своя собствена компания за доставка на кафемашини и капсули и се раздели и се справи с повече кафе машини, отколкото повечето хора са яли топла закуска. Един от най-големите проблеми, които той видя от собствените си съвместими с Nespresso® кафе машини и клиентите с машини Nespresso®, беше състоянието на мястото, в което се подгрява водата , мястото за капсулата. „През повечето време всичко, от което се нуждаеха машините, беше добро цялостно почистване, за да се върнат и да работят. "

Това е причината той първоначално да разработи почистващата капсула Caffenu®. След дълги изпитания и изследвания на различни състави и методи за почистване на собствените си Nespresso® и съвместими кафемашини, той намери най-лесния начин да ги поддържа в отлично работно състояние: почистваща капсула. Почистващата капсула Caffenu® има уникална технология, конструкция и невероятна почистваща смес с мощни способности за пяна и обезмасляване, която с натискане на бутон премахва всички остатъци, натрупани във вашата кафемашина.

Почистващата капсула показа невероятни резултати при поддържането на машините и поддържането им да работят отново като NU. 

Покажи:
Сортирай по: