MAROMAS

Подобно на много марки кафе, Maromas има скромно начало от семейната компания BiBiCo Coffee Roasters в Салерно, Италия. Семействата Bianco и Bihler са посветени на печенето на кафе от 1932 г. и непрекъснато се развиват като  компания. Членовете на семействата Bianco и Bihler имат идея и страст към гурме кафето и през 2005 г. започват своя път като Maromas Premium Coffee.

„Чаша кафе започва, подобрява и дори спасява безброй човешки животи взаимоотношения. Поради тази причина ние винаги продължаваме да развиваме тази красива култура!“ — Маркус Дж. М. Бихлер, председател на Maromas Group.

Това, което започна като мечта, сега се превърна в кариера за основателите на Maromas. Марката е базирана в Дубай, ОАЕ и също така управлява пет офиса и износ в над 30 страни по света. Кафето Maromas произхожда от 18 различни страни, където техните експерти по кафе наблюдават ръчно подбраните зелени кафеени зърна, като гарантират най-доброто качество. След това зърната се изпращат до пекарна в Салерно, Италия, където кафето се пече, смесва и обработва. В допълнение към това, че марката се снабдява със собствени кафеени зърна, те също са дистрибутор и доставчик в ОАЕ, за европейски кафе машини и аксесоари, за употреба у дома, в офиса и в ресторанти.

Покажи:
Сортирай по: