ИТАЛИЯ – ЗЕМЯ С ДУША

ИТАЛИЯ – ЗЕМЯ С ДУША (Ваучери и подаръци)

„ИТАЛИЯ – ЗЕМЯ С ДУША”

 

След успеха на първото издание на „Италия – земя с душа” авторката Веселина Филипова допълва с нови, очарователни места своите пътеписи за la bellissima Италия. Второто издание на книгата е все така луксозно, богато илюстровано и пълноцветно, с почти два пъти по-голям обем от първото.  

Диапазонът на интересите й е доста голям: от симпатичните „най-хубави села в Италия” до дизайнерски хотели, от живота по аристократичните вили край езерата на Север, до простичкия живот на Юга, от средновековни замъци до барокови градини.

Читателят ще бъде очарован „да присъства” както на зимната еуфория на карнавала във Виареджо, така и на августовската страст по палиото в Сиена.

Разгръщайки лист след лист той ще съпреживее различната емоция Италия: пастелна, сгушена в себе си и мъглива като Чинкуе Тере в края на сезона. Разнолика - така, както са различни бъбривите трули на Алберобело и смълчаните саси на Матера.

В книгата има интересни легенди, любопитни факти, все малко познати места, които крият история и тайни.

„Италия – земя с душа” не е обикновен сбор от пътеписи. Това е книга емоция, която те кара да мечтаеш за пътешествия. За да откриеш за себе си тази чудесна страна, с нейните култура и цивилизация, прекрасна кухня и вина, традиции и празници, мелодичен език и песни - все мигове, които да съхраниш в собствената си памет.  

 

Напиши мнение

Забележка: HTML не се превежда!
    Лошо           Добро

ИТАЛИЯ – ЗЕМЯ С ДУША

  • Код на артикул: --
  • Наличност: В наличност
  • 18,00лв.

Етикети: книга, италия, земя, с, душа