Три уикенда гейминг събития в центъра на София през Дигиталния ноември придружени с вкусно кафе.

Публикуван от: coffespot 10/11/2022 1 Коментар(и)

 

Ние сме Coffee Spot - фирмата ни е основана през 1998г.  За този дълъг период сме вникнали в нуждите на нашите клиенти и се опитваме да задоволим всеки вкус, оправдавайки гласуваното ни доверие. Coffeespot.bg е най-големият онлайн магазин за кафе, чай и кафемашини в страната. Стремим се да улесняваме максимално потребителите си, като им гарантираме бърза доставка, коректно отношение и качествени продукти.

Екипът ни подкрепя инициативи и идеи за задържане на младите хора в България, както и  предоставянето на конкурентни възможности за тяхната реализация.

По тази причина за поредна година сме партньори на събитието Sofia Game Jam, което ще се проведе от 11 до 27 ноември. Гейминг индустрията оживява на територията на страната и има много перспективи, както за кариерно развитие, така и за забавление. За да не изпуснете нито един момент от това невероятно мероприятие, ние от Coffee Spot ще ви държим будни с нашето ароматно Maromas кафе, а за тези от Вас, които по една или друга причина нямат нужда от кофеин сме предоставили и чай Althaus.

Фестивалът има за цел да обедини талантливи млади хора под общата шапка на гейминг издустрията, като им покаже, че могат да се реализират в създаването на видео игри и придружаващите ги специални ефекти на територията на страната ни. В рамките на SGJ 2022 са се обединили няколко основни събития - кариерен панаир с големи и малки български гейм студия, уикенд с лекции за гейм разработка и хакатонът Sofia Game Jam. Всички те са включени в инициативата стартирана от Френския институт в България - Дигитален ноември.

1 Коментар(и)

Иван:
20/11/2022, 06:36:20
Отговори

Браво, супер сте. Много благодарим

Оставете коментар