Романтични кафе изненади

Публикуван от: storedev 10/02/2021 1 Коментар(и)

В месеца на любовта, решихме да споделим с Вас няколко романтични идеи, с които бихте могли да зарадвате половинката си за празника на влюбените (и не само). 

 

Кафе в леглото

 

Какво по-хубаво от това да Ви събуди любимият/любимата с кафе и закуска, поднесени в леглото. Или да Ви остави да поспите повече и докато си взимате душ, да приготви закуската. Приятен и нежен жест, който би зарадвал всеки и по всяко време на годината.

 

Кафе или чай

Подарете кафе или чай в красива опаковка или декорирани с панделка. В coffeespot.bg ще откриете разнообразие от продукти на най-качествените и търсени марки като Lavazza, illy, Starbucks, Nestle, Vergnano, Julius Meinl и още...

 

Дегустация

Несъмнено най-добрият подарък, който може да подарите, е преживяването, защото остава спомен за цял живот. Дегустацията е вид изживяване, което може да изберете според предпочитанията на партньора си - дегустация на шоколад, на кафе на вино, на уиски. 

 

Кафеварка

Идеален подарък както за мъже, така и за жени, които се събуждат от аромата на току-що сварено кафе. “Кубинска кафеварка” или просто кафеварка е позната като еспресо машина за котлон. Този тип уред за приготвяне на кафе е много разпространен в България. Много хора твърдят, че кафето, приготвено в кафеварка не може да се сравни с друго. 

 

Чаши за кафе

Комплект красиви чаши никога не са излишни. Малък и символичен подарък, който бихте могли да гравирате със специално послание.

 

Надяваме се, че тази статия ви е харесала и е била полезна. Бъдете влюбени и се обичайте целогодишно.

1 Коментар(и)

Красимира Паскова:
12/02/2021, 15:23:12
Отговори

Полезна статия

Оставете коментар