Coffeespot.bg е обновен и много по-удобен и красив

Публикуван от: coffespot 05/02/2018 0 Коментар(и)

Най-големият онлайн магазин за кафе вече е с нов, модерен дизайн. Сега е по-лесно отвсякога да откриеш точно каквото искаш от хилядите артикули, които предлагаме. Елате на виртуална разходка в новия ни магазин!

 

Посрещаме ви с нов, по-голям банер, а повече пространство дава повече място за по-големи промоции, нали?

 

Преподредихме виртуалните си рафтове и сега ще ви е по-лесно да откриете точно каквото търсите. Изберете любия си продукт от категориите „Кафе”, „Чай” или „Топъл шоколад”. 

 

В „Кафемашини” ще откриете разнообразие от еспресо автомати, вендинг машини или кафеварки. Как обичате да приготвяте кафето си?

 

За любителите на здравословните неща, отделихме БИО-продуктите в отделна категория, а ако искате да добавите към кафето си нещо за хапване – вижте какво има в „Сладки и соленки”. Можете и да се разхладите с продукти от секцията със студени напитки.

 

Следвайки последните тенденции в дизайна на електронни магазини, изведохме най-посещаваните и търсени категории в отделни бутони под банера.

 

Пестим времето ви и сме изнесли актуални промо-предложения, нашите най-нови или най-продавани продукти на „витрината” – началната ни страница.  Така ще ги откриете по-бързо и лесно и с 1 клик ще ги добавите в кошницата си.

 

Вече ще можете да избирате куриерската фирма, с която да доставим любимото ви кафе бързо и при по-специални условия, с комплимент от coffeespot.bg.

 

По-красиви изображения и повече пространство за повече артикули – постарахме се да ви е уютно, когато ни гостувате. Планираме скоро да ни гостувате и в реален дегустационен център, където ще можете да опитате от любимото ни кафе Маромас, приготвено от различни еспресо машини.

 

А зад кулисите добавихме функционалности, които ни позволяват много по-бързо и лесно да намаляваме цели категории продукти. Всъщност, защо ви казваме това? – можете направо да се убедите с 10% отстъпка за всички видове кафе на зърна през целия месец!

 

Е, това е новият coffeespot.bg! Надяваме се и на вас да ви хареса!

Етикети: coffeespot; redesign

Оставете коментар