Caffeo® Solo® е с ширина само 20 см, затова отнема много малко пространство, но все още има достатъчно място за висококачествена Melitta® технология.

Размери (Височина x Ширина х Дълбочина): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm

Капацитет на използваната тава за кафе: 8x

Капацитет на резервоара за вода: 1,2 л

Капацитет на контейнера за кафе: 125 гр

Арома-екстракция-система (A.E.S.) - За максимално удоволствие Caffeo® Solo® има характеристика преди приготвяне: прясно смляното кафе се навлажнява с вода преди действителното приготвяне, което освобождава вкусовете в кафето. Освен това можете да нагласите степента на смилане и силата на кафето в три етапа, за да получите идеален вкус.

Интуитивен панел за управление с интегриран дисплей със символи на LED.  Можете да регулирате силата на кафето или да изберете обезмасляване и почистване. Освен това Caffeo® Solo® е снабден с 0-ватов прекъсвач, който позволява изключване от мрежата, докато вашите лични настройки се запазват.

Изходът за кафе може да се регулира до височина 135 мм.

Сваляща се накрайник за разпенване на мляко - Мощната дюза за разпенване/затопляне на мляко осигурява лесна подготовка за прекрасно въздушно мляко. Тя може лесно да бъде свалена и почиствана.


Напиши мнение

Забележка: HTML не се превежда!
    Лошо           Добро

MELITTA Кафе автомат CAFFEO SOLO & Perfect Milk

  • Марка: Melitta coffee machine
  • Код на артикул: 4006508208135-1
  • Наличност: В наличност
  • 1 350,00лв.

Етикети: melitta, кафе, автомат, caffeo, solo, perfect, milk, coffee, machine, кафе автомат, кафеавтомат, мелита, немско качество