Кафе Барбера - вкус предаден през поколенията

Публикуван от: coffespot 29/03/2019 1 Коментар(и)

 

Барбера е една от най-старите италиански фамилии, занимаващи се с производството на кафе. Компанията започва своята работа през 1870 г., когато основателят й Доменико Барбера решава да открие свой магазин за печене на кафе на зърна. Барбера бързо постигна успех, възможен благодарение на изключителния му талант и най-важното – поради голямата му любов към кафето, което превръща производството на кафе Барбера в бизнес за цял живот.

 

Понастоящем предприятието вече е управлявано от пето поколение. Компанията се намира в Сицилия, но от малък магазин, вече се е превърнала в мащабна продукция, която има една от най-добрите лаборатории за кафе в страната. Производството на кафе е сертифицирано по стандартите на CSC и ISO, като се извършва с помощта на най-модерните технологии и най-вече – с най-висококачествените суровини.

 

Кафе Барбера  подбира кафените зърна, директно от своите производители, за да се оптимизира качеството на получените смеси от най-добрите плантации в Бразилия, Централна Америка и Индонезия. При подбора на зърна се взима предвид и метода на печене, за да се запази автентичният вкус.

 

Различните видовете зърна се смесват по специален начин, който само семейство Барбера знае. Тайната на фамилията е да персонализира продуктите си. Доказаните процедури, използвани от тях допринасят за запазването на нивото на свежест и вкусови качества, които любителите на еспресо могат само да оценят.

 

Оценете го и виe - поръчайте онлайн от Coffeespot! 

1 Коментар(и)

Isaev:
08/04/2019, 17:26:54
Отговори

Кафето е интерсно, харесва ми.

Оставете коментар