Изложението Host Milano

Публикуван от: coffespot 05/11/2019 0 Коментар(и)

 

 

HostMilano е водещо световно изложение, посветено на света на ресторантьорството и гостоприемството.То е идеаленото място за професионалистите на пазара, които искат да оптимизират и управляват  качествен бизнес.

 

Събитието се откроява с уникалната си изложбена концепция, която комбинира вертикални специализации в три основни области: Професионален кетъринг; Хляб | Пица | Паста - Кафе | Чай; Бар | Кафе машини | Вендинг; Сладолед сладкарски - мебели | Технология | Прибори за хранене.

 

На всеки две години HostMilano предоставя възможност да покаже всичко, от което се нуждае един успешен бар или ресторант - от суровини до полуфабрикати, от машини до оборудване, от обзавеждане до съдове за хранене.

 

Програмата на изложението тази година се състоеше от 500 събития, 2165 изложби от 52 страни и 177 страни-участнички, семинари, състезания, първенства, шоу-готвене, дегустации и изпълнения, предлагащи най-високо иновативно и художествено съдържание.

 

Нашето внимание, разбира се, беше насочено към света на кафето, вендига и кафемашините. Водещата тема на семинарите бяха ключови фактори като сигурност и качество, гарантиращи на клиентите „перфектна кратка почивка“ във всеки един контекст. Имахме възможността да се срещнем както с нашите партньори, така и с подбрани пекари, вносители, производители и индустриални играчи от пет континента. Най-добрите световни фирми също не пропуснаха да присъстват, защото HostMilano е мястото, където се среща целият кафе бизнес.

 

Изложението беше едно приятно и обогатяващо изживяване, което предостави своята добавена стойност както в отношенията с нашите партньори, така и в плановете ни за оптимизиране на бизнеса и потребителското изживяване.

Оставете коментар