KORU Бонбони с манука мед MGO 800+ прополис и гроздови семки 24 бр.

KORU Бонбони с манука мед MGO 800+ прополис и гроздови семки 24 бр.

Състав: Манука мед MGO 800+ (90%), прополис (3 %), екстрат от гроздови семки (2 %), малтодекстрин (4,5%), калциев стериат (0,5%)

За да направим нашите бонбони още по-вкусни и ефикасни, добавихме и новозеландски прополис, като естествена и мощна защита за организма. Богат на антиоксиданти, наречени биофлавоноиди – мощни свободни радикали, прополисът дава силна подкрепа на човешката имунна система на клетъчно ниво и подпомага регенерацията на клетките.

В допълнение към силните антибакериални, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства на манука меда със съдържание на минимум 800 мг/кг Метилглиоксал, към изключително богатото му витаминно съдържание, добавихме ползите от новозеландски прополис и гроздов екстракт, за да превърнем бонбоните KORU в незаминим ежедневен източник на здраве и настроение. В удобна индивидуална опаковка на всеки един бонбон, гарантираща правилното им съхранение, предпазваща ги от окисляване и запазваща по този начин всички най-полезни съставки.

Те успешно помагат за укрепването на имунната система, успокояват възпаленото гърло и облекчават симптомите на грип.

Произведени и пакетирани в Нова Зеаландия.

Най-добро съхранение: при температури под 20°C, на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина. Не е подходяща за деца на възраст под 2 години и хора, алергични към мед.

Начин на употреба: Препоръчителен дневен прием: не-повече от 8 бонбона на ден.

Медът Манука се добива в най-девствените и отдалечени райони в Нова Зеландия, от дървото Манука. KORU е първокласен и рядък мед.

Спускането на кошерите в дивите местности се прави с хеликоптер, тъй като медът се добива в одалечени райони, в които не може да се стигне с превозни средства. Местата, където се добива мед Манука са необитаеми, чисти и диви.

Дърветата Манука цъфтят само веднъж годишно, за няколко кратки седмици. Този факт прави продукта много ценен.

Клинични изледванияНапиши мнение

Забележка: HTML не се превежда!
    Лошо           Добро

KORU Бонбони с манука мед MGO 800+ прополис и гроздови семки 24 бр.

  • Марка: KORU
  • Код на артикул: --
  • Наличност: В наличност
  • 62,00лв.

Етикети: KORU, Бонбони, с, манука, мед, MGO, 800+, прополис, и, гроздови, семки, 24 бр.