Aвтентично кафе изживяване у дома

Публикуван от: storedev 01/10/2019 1 Коментар(и)

 

През 1895г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с магията на своя Чаромат. Той носи не само обещание за чудесна чаша кафе, но и възможност за сбъдване на мечти.

 

Jacobs имат нова изненада за своите потребители – автентично кафе изживяване у дома! Новата линия продукти Jacobs Barista Editions са специално създадени с професионално качество, за да може да приготвите своето кафе сами вкъщи така, както би ви го приготвил професионален бариста. Идват под формата на зърна, мляно и разтворимо.

 

Jacobs Barista Edition разтворимо е създадено по иновативната технология Whole Bean Instant, която комбинира висококачествено разтворимо кафе и фино смлени кафе зърна, заключени във всяка гранула. С тази технология потребителят може да се наслади на аромата и вкуса на мляно кафе и удобството на приготвяне, което разтворимото кафе предлага. Налично е в два варианта - Americano с богат плътен вкус и силен аромат и Crema с автентично еспресо усещане и плътен каймак.

 

Jacobs Barista Edition на зърна има аналогови разновидности – Espresso и Crema.

 

Barista Editions Crema притежава деликатен и балансиран вкус с шоколадови дървесни нотки. Бленд от 80% Арабика / 20% Робуста, средно изпечен. От своя страна, Jacobs Barista Editions Espresso се отличава с плътен и богат вкус с нотки на подправки, ядки и тъмен шоколад. Бленд от 100% Арабика, тъмно изпечен.

 

Кафе зърната Jacobs Barista Edition се подлагат на специална технология за бавно изпичане, която позволява разгръщането на богат, кадифен и дълбок характер на кафето. Те са UTZ сертифицирани, което означава, че кафето се отглежда от сертифицирани земеделски производители, които прилагат професионални земеделски практики, с уважение към хората и планетата.

 

Не пропускайте да изпитате това автентично изживяване у дома и да очаровате своите гости с превъзходните си бариста умения! Спокойно, няма да издадем вашата тайна.

1 Коментар(и)

Зорка Петрова:
23/07/2020, 14:47:06
Отговори

Igraq v vashata tombola no ne namiram nikade pechelivshite ot neq.Molq pishete koi sa te.

Оставете коментар