ALOIA – нов кафе бранд

Публикуван от: coffespot 11/07/2018 1 Коментар(и)

От месец юли в асортимента ни висококачествени кафета можете да намерите и тези с марката Aloia. Казват, че никой не е перфектен, преди второто кафе Aloia и ние сме напълно съгласни.

Caffè Aloia представя едни от най-добрите неаполитански кафе традиции вече повече от 80 години. Семеен бизнес, в който се държи на високото качество на продуктите и иновациите отличават тази марка от 1934 насам. Широката гама продукти и грижливо приготвените кафе продукти, гарантират съвършенството на чашата кафе Aloia в дома или офиса.

Освен традиционните варианти на зърна, мляно и на капсули, марката предлага и кафе под т.нар. форма cialda – кафе дози, опаковани индивидуално в хартиен материал. В Италия те са много популярни, защото са по-безвредни от капсулните опаковки към природата.

В Coffeespot.bg ще намерите голям избор от продукти с марката Aloia и – изненада – кафемашините на марката! Удобни, лесни за ползване и със страхотен, цветен дизайн, който ще подобри настроението и на най-големия сърдитко сутрин.

За отлично еспресо по всяко време препоръчваме кафемашина и кафе Aloia – изберете и купете Вашите на Coffeespot.bg.

1 Коментар(и)

Петрушанов:
16/07/2018, 13:37:13
Отговори

Пробвах кафето и мо допадна. Препоръчвам ви да го опитате.

Оставете коментар