-10% Wacaco Pipamoka преносима кафемашина

Wacaco Pipamoka преносима кафемашина

Приготвяйте и консумирайте кафе от едно единствено устройство с номадската кафемашина Pipamoka – всичко в едно. Проста, здрава и брилянтна машина за варене под налягане за часове наред с горещо, прясно сварено кафе по време на пътуване или приключения. Проектирана и конструирана от Wacaco, Pipamoka съдържа всеки инструмент, от който се нуждаете, за да приготвите и да се насладите на перфектно балансирано кафе. Ново изживяване право във вашата чаша, по всяко време и навсякъде.

Способен да извлече чаша кафе за нула време, технологията за варене на Pipamoka го отличава от другите устройства. Неговата патентована конструкция, съчетана с иновативния му механизъм за усукване, генерира вакуумно налягане вътре в чашата. Това отрицателно налягане генерира смукателна сила, която изтегля гореща вода надолу през утайката от кафе. След това кафето се приготвя директно в изолираната термо чаша, където ще остане горещо с часове. Новият метод за приготвяне на кафе на Pipamoka прави чиста чаша кафе с пълен вкус за около две минути.

Pipamoka използва постоянна микрофилтърна мрежа (няма нужда от хартиени филтри, така че ще спестите средства и ще ограничите отпадъците си), за да позволи на ценните естествени масла, присъстващи в кафените зърна, да преминат в чашата, допринасяйки за по-богати вкусове. Съотношението на варене е подобно на стандартните методи за капкова екстракция или инфузия, близо до 1:15 (1 g смляно кафе за 15 ml вода). Препоръчваме да използвате средно до едро смилане за оптимално приготвяне.


ЗАБЕЛЕЖКА: Пипамока не загрява вода.


Размери: Ø73 mm x 182 mm

Тегло: 425 g

Капацитет на водата: 300 mL

Капацитет на мляно кафе: 16 g

Комплектът включва: Пипамока с 10 течни унции (300 мл) изотермична чаша от неръждаема стомана, фуния, лъжичка, четка, многоезици книжка с инструкции гаранционна карта и чантичка за носенеНапиши мнение

Забележка: HTML не се превежда!
    Лошо           Добро

Wacaco Pipamoka преносима кафемашина

  • Марка: WACACO
  • Код на артикул: WACPIPAMOK
  • Наличност: В наличност
  • 124,99лв.
  • 112,50лв.

Етикети: Wacaco, Pipamoka, преносима, кафемашина