Tonino Lamorghini – кафе носещо история

Публикуван от: coffespot 07/11/2018 1 Коментар(и)

 

От 1981г. Тонино Ламборджини черпи вдъхновение от семейното наследство и натрупаният опит в областта на механичното и автомобилното инженерство, за да поднесе страстта и духа на Италия на световния пазар със своя уникален дизайн. От аксесоари към салони и хотели, Тонино Ламборгини създава и селекция от италиански напитки, следвайки италианското качество и традиция. Той успява да въплати и съхрани цялата си семейна история в една чаша отлично еспресо.

Всяка опаковка кафе Tonino Lamborghini е перфектен баланс между арабика от Бразилия и Етиопия, смесена с най-ароматните зърна робуста от Ява. Тази комбинация е един изключителен бленд от върховен флорален аромат, осезаема тежест на плътно и кремообразно тяло, както и горчива, но приятна нотка на шоколад, която остава диря по дъха. Тази горчивина от робуста, съвпада идеално с кадифената киселинност на арабиката, превръщайки кафето в едно небесно изживяване.

Прецизните процедури по избор на кафените зърна, сложните фази на производство, печенето и складирането, както и строгите производствени инспекции: всички тези процеси допринасят за високото качество.Кафените ферми са подробно проучени и след това са получили одобрение за производство от седалището на Тонино Ламборгини в Болоня, Италия. Съоръжението за печене в Италия притежава сертификат по ISO9001, HACCP регистрация и сертификация по Kosher. Така всяко зрънце майсторски пасва към цялостния завършек, позволявайки тази премиум напитка да се превърне в произведение на изкуството, задоволявайки всички сетива.

В ексклузивната си елегантна опаковка, Tonino Lamborghini Espresso поднася на тези, които го вкусят пожар от усещания, неподправен аромат, пълен, обгръщащ и несравним вкус: вкусът на истинското автентично италианско еспресо.

Изключително удоволствие за нас е да предоставим тази марка на нашите клиенти! Заповядайте на coffeеspot.bg , където може да откриете Tonino Lamborghini в разнообразие от кафе на зърнамляно кафекафе на дози и още много.

1 Коментар(и)

Иван:
29/11/2018, 15:24:36
Отговори

Страхотно кафе, виното също си заслужава.

Оставете коментар