Meat Me

Meat Me Bar е изцяло натурален бар с високо съдържание на протеини и полезни мазнини. Направен е само от месо от селектирани животни с локален произход. Добавихме ядки, сушени плодове и екзотични подправки, за да постигнем неповторимия му вкус. Meat Me Bar е най-близкото нещо до истинска храна, което можете да хапнете в движение.

Ние сме последователи на високомазнинното и нисковъглехидратно хранене от години. Имахме нужда от истинска храна, която да не сме приготвили предварително вкъщи и която да е удобна за носене и съхранение в продължение на дни. Вече и активно спортуващите в планината, фитнеса, на ски или на игрището за голф имат възможност да “похапнат в движение”.

Бързите закуски, сандвичи, “био барчета”, направени почти и само от захар или нейни заместители могат да останат в миналото. MeatMe Bar ще ви нахрани - един бар е достатъчен, за да ви достави оптималното количество протеини и полезни мазнини за едно междинно хранене.

За разработката на Meat Me Bar ни трябваха повече от 2 години. Правихме тестове, търсихме нови технологии, опитвахме да съхраним неповторимия вкус на месо и сушени плодове в удобна опаковка. Нямаше да се справим без неоценимата помощ на колегите от Университета по хранителни технологии в Пловдив, за да достигнем до уникалния вкус на гурме храна в пакет. Горди сме, че нямаме нито едно “Е” на опаковката! Време е да се запознаем! Nice to Meat Me!

Не са намерени продукти.