Hausbrandt – кафето, което да ви топли през месец октомври

Публикуван от: storedev 01/10/2018 4 Коментар(и)

Направата на всяка чаша кафе, съдържа десетилетия работа и задълбочени проучвания. В историята на този процес се преплитат уменията на човешките ръце, както и приноса на технологично сложни машини от следващо поколение. Всичко това се проявява отчетливо като една перфектна комбинация между минало и бъдеще, история и новаторство. Hausbrandt комбинира това в една дългогодишна традиция, която се основава на внимание към детайлите и прецизни изследвания, за направата на точно онези важни 7 грама кафе, които са необходими за приготвянето на идеалното еспресо. Кафето на Hausbrandt е не просто освежаваща напитка, а приключение, на което трябва да се отдадете. Хилядите аспекти на кафето разкриват всеки магнетичен ъгъл на този свят , на който може да се отдадете по време на това пътешествие от вкусове и аромати. Всяка чаша кафе е стремеж на сетивата към преследване на тези усещания, възможността да улови емоцията на дългото пътуване в ароматния свят на тази напитка. 

 

 

Кафето не е просто кафе, то е:

 

Гледка – Всяка чаша сама по себе си създава уникална и неповторима сцена – пяната на върха на топлия кафен цвят, със своите своеобразни дизайни, обагрени с кадифени деликатни ивици. Доброто кафе се опитва първо с очите.

 

Вкус – Когато върха на езика срещне сладостта от първата глътка - усещанията са един абсолютен триумф на сетивата. Хармонията е в сливането на контрастите – леко кисело и ненатрапчиво горчиво – за създаването на един траен и пълноценен вкус.

 

Аромат – в една чаша кафе Hausbrandt се преплитат над 700 аромата, създавайки предизвикателен свят на усещания, който  може да откриете под нежния каймак. Само разбъркайте внимателно, за да освободите всички нотки на кафения аромат.

 

От Hausbrandt не приемат производството на кафе като „просто работа“, за тях това е изкуство. Водени от стремежа да задоволят нуждите на своите клиенти и да предоставят най-доброто, не само в Италия, ами и в останалата част от света, Hausbrand предлагат разнообразна палитра от видове смеси. Всяка бленда е уникална комбинация на най-добрите вкусове от подбрани региони. От създаването на компанията през 1892, в Тиест (Италия) до днес Hausbrandt превръщат производството на кафе в шедьовър.

 

Изключително удоволствие за нас е да предоставим тази марка на нашите клиенти! Заповядайте на coffeеspot.bg , където може да откриете Hausbrandt  в разнообразие от кафе на зърна, мляно кафе, кафе на дози и още много.

 

4 Коментар(и)

Катя Донева:
02/10/2018, 08:45:32
Отговори

М-м-м...обичам го...

VALENTINA iVANOVA:
03/10/2018, 15:44:05
Отговори

бЕЗ КАФЕ НЕ МОГА

Penka:
10/10/2018, 22:28:08
Отговори

Nemoga bes sutroshnoto si kefe .to mi dava energiq ..iii dobro nasroenie

Маргарита Павлова:
11/10/2018, 04:16:12
Отговори

Много обичам кафе...без него не мога

Оставете коментар