Goppion Caffe

Мисията на Goppion Caffè е да избира най – добрите сортове кафе в света, за да създаде уникални по своя характер кафени смеси с отличаващи вкусове и богати аромати.

Вкусовете Goppion са резултат от дългогодишни изследвания и процеси на подбор, извършвани в райони, където природата все още съхранява своята собствена същност.

В красивото малко селце Лухинано, Италия, разположено на бреговете на река Силе, започва пътуването през историята на един невероятен вкус. Луиджи Гопион било момче, което мечтаело да постигне нещо голямо и значимо.

Любовта му към кафето се зародила още от мига, в който усетил как от златисто изпечените кафени зърна, се понасял невероятен наситен аромат. Дълго време си представял как всяка сутрин селцето Лухинано се пробужда от тази ободряваща миризма.

И така, отворил Кафене – Тратория на малкия площад в центъра, където започнал да пече малки количества кафе на зърна. Мястото бързо се превърнало в сърцето на селото. Не след дълго била създадена и малка работилница за печене на кафе. По-малкият син на Луиджи – Пиетро, а по-късно и внуците му – Анджело, Джузепе, Луиджи, Джовани, Оливо и Оторино помагали в създаването на все по-добро и ароматно кафе на зърна.

Покажи:
Сортирай по: