Bonomi Caffe

През 1886 г. Федерико Бономи, по това време собственик на малък магазин за хранителни стоки във Виа Фабри, решава да отвори фабрика за изпичане на кафе в квартал Конка дел Навилио, разположен в центъра на град Милано. Уменията на г-н Бономи и страстта му, вложени в обработката и изготвянето на смески от най-добрите сортове кафе скоро му спечелват известност в целия град. През първата година на 20-ти век, бизнес дейността и производствените съоръжения за изпичане на кафе на Caffè Bonomi започват да снабдяват растящ брой магазини в Милано и неговите квартали. Скоро след края на Втората световна война, в разгара на икономическото възстановяване, Бономи открива нови търговски възможности като предлага нови смески и създава търговска структура, специално фокусирана върху снабдяването на местните барове. Благодарение на опита, придобит в бизнес дейността през годините, Бономи най-накрая взима решението да насочи вниманието си изцяло върху търговското развитие и дистрибуцията на своите продукти в сектора на Хотелите, Ресторантите и Кафетериите (ХоРеКа). Качеството на смеските на Бономи и ефикасността на предоставяните услуги по дистрибуцията се превръщат в ключови фактори за процеса на разширяване и растеж на компанията.

Caffè Bonomi прилага много строг контрол на качеството на целия производствен цикъл на кафето, от суровината до дистрибуцията, през всички етапи на преработка.

Социалната отговорност и грижата за околната среда са основите на истинската иновация.

Споделяне и мотивация - Ангажираността и усилията на всички хора, които работят и си сътрудничат с нас и желанието им да бъдат част от екипа, са от съществено значение за постигането на растеж и печалба.

Покажи:
Сортирай по: