ALTHAUS – Чай с характер

Публикуван от: coffespot 02/08/2017 1 Коментар(и)

Днес ще ви разкажем за един от най-интересните продукти в магазина на CoffeeSpot.

 

Зад чаения бранд ALTHAUS стои над 20 годишният опит на чаени специалисти от Германия, Америка и Русия. Отличното познаване на най-добрите региони за отглеждане на чай, съчетано с умелата преценка на качеството на продуктите е причина за деликатно блендираните и перфектно балансирани видове чай на марката, оценявани от потребителите по целия свят.

 

Една от тайните на ALTHAUS блендовете е в съчетаването на различни видове чай не само според региона, от който идва суровината, но и според аромата, цвета и вкуса. Тестването на всички съставки, както и смесването им е сложен и постоянно контролиран процес. След избора на определени сортове чай, те се смесват в Германия при стриктни условия за производство, за да се получи висококачествения чай с марката ALTHAUS.

 

Защо ALTHAUS?

 

За разлика от други, продуктите на тази марка чай се подбират от известни немски чаени дегустатори, което гарантира запомнящо се преживяване при всяка чаша. Ралф Янецки е международно известен дегустатор на чай, чиято любов и страст към топлата напитка е основата на неговия успех. Той внимателно избира ALTHAUS чайове, създава нови смеси и развива интензивни взаимоотношения с предпочитани производители и опаковъчни компании. Той и международният му екип основателно се смятат за посланици на модерната чаена култура: млади, отворени и изпълнени с космополитен дух.

 

В онлайн магазина на Coffeespot можете да изберете сред над 80 вида чай на немската марка ALTHAUS – индивидуално опаковани дози или насипни, както и идеи за подарък. Френска роза, японска липа или черният чай в копринени пирамидки – изборът зависи единствено от Вашия личен вкус и настроение. Използвайте порцеланова кана и чаши за поднасяне на топлата напитка, за да се насладите напълно на преживяването. 

1 Коментар(и)

fnfOzvSR:
28/03/2021, 10:31:05
Отговори

e

fnfOzvSR:
28/03/2021, 10:31:10

1

Оставете коментар