Идеалната компактна кафемашина за дома

Публикуван от: coffespot 03/04/2018 1 Коментар(и)

Кафето е невероятна напитка. От огромния брой начини на приготвяне, през различните комбинации до морето от сортове и видове кафе, днес горещата напитка има на практика неограничени възможности. Какъвто и да е изборът ви със сигурност сте се замисляли за това коя е вашата идеална кафе машина за дома. Следвайте стъпките по-долу, за да разберете:

 

Ръчна или с капсули?

 

Това е един от основните въпроси, който трябва да решите. Имайте предвид, че съвършените кафе напитки са резултат не само от вида кафе, но и от точната дозировка. С избора на кафе машина с капсули този проблем се решава автоматично. Можете да бъдете сигурни, че всяка доза съдържа точното количество кафе за вашата напитка.

 

Голяма или малка?

 

Кафе машината ли ще бъде основният уред в дома ви? Едва ли. Изберете максимално компактна кафе машина, за да не се налага излишно пренареждане на пространството вкъщи. И не мислете, че по-малък уред=по-лошо кафе. Съвременните еспресо машини, дори и най-малките, обикновено притежават всички необходими характеристики за перфектна чаша кафе.

 

Търсете екстрите

 

Това че една кафе машина е малка и компактна не означава, че не трябва да търсите и очаквате тя да има допълнителни екстри. Възможност за регулиране на височината според размера на чашата? Автоматично изключване? Опция за приготвяне на студени и топли напитки? Термоблок система за мигновено затопляне на водата? Да, за всички. Колкото повече екстри има една кафе машина, толкова по-бързо, лесно и приятно ще бъде вашето кафе изживяване. Не пропускайте да се поинтересувате за тях, когато решите да направите покупката.

 

Ние от CoffeeSpot.bg, като истински кафе специалисти, бихме препоръчали Dolce Gusto Mini Me. Освен, че е перфектния компактен кафе робот, този месец е и на страхотна цена.

1 Коментар(и)

Иван:
13/04/2018, 08:21:07
Отговори

Иам такава и съм много доволен. Кога пак ще има капсули на промо?

Оставете коментар