KIMBO – перлата на Неапол

Публикуван от: coffespot 03/05/2018 1 Коментар(и)

В Неапол кафе изкуството е култ.

Всичко започва там – в световната столица на кафето, Неапол. Преди повече от половин век тримата братя Франческо, Жерардо и Елио започват да пекат кафе в бащината пекарна. В град, където на практика всички владеят почти до съвършенство кафе изкуството, само изключителния талант и интуиция в този бизнес може да изпъкне. Такъв е и случаят с братята Рубино, които основават компанията, чиято собственост е бранда KIMBO.

 

Бавно и полека, въпреки че не започват като индустриалци, славата на KIMBO кафето бързо и трайно се разпространява далеч отвъд пределите на Неапол. По време на създаването на компанията братята разпознават и големия потенциал на революционните нови техники за опаковане като вакуумираните метални кутии. С тях на практика неаполитанското кафе може да достигне до всеки дом и офис по света. Така и става. През 1994 г. компанията – собственик на марката KIMBO става вторият по големина италиански търговец на пакетирано кафе. Позиция, която 24 години по-късно продължава да поддържа.

 

Уникален и незабравим вкус и аромат още с първата чаша еспресо, днес KIMBO предлага огромен асортимент от различни блендове кафе на зърна, мляно кафе за различни кафемашини, кафе на капсули и безкофеиново кафе. В Coffeespot.bg можете да намерите и най-известното кафе на марката KIMBO Aroma Gold във варианти смляно, в метална вакуумна опаковка или в пакет. Не забравяйте и че през май KIMBO e кафе на месеца в Coffeespot, което означава, че сега най-доброто неаполитанско кафе е само на един клик разстояние и с -10% отстъпка. И не забравяйте - перфектното KIMBO еспресо е точно 30 мл.

Етикети: Kimbo Неапол Кафе

1 Коментар(и)

Петър:
10/05/2018, 13:11:30
Отговори

Браво. Много хубаво кафе.

Оставете коментар