Нов кафе бранд - запознайте се с PASCUCCI

Публикуван от: coffespot 02/08/2018 4 Коментар(и)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Знаете, че ние в Coffeespot се стараем да предлагаме възможно най-голям асортимент и само качествени италиански марки кафе. От този месец селекцията ни от най-добрите марки допълваме с още една – Pascucci или Паскучи. Ето и с какво е толкова специален този бранд кафе.

 

След Втората световна война, Дино Паскучи отваря собствен кафе бар в Монте Чериньоне. Страстта по кафето вече е превзелеа брат му Антонио, който по това врее вече десетилетия се занимава с търговия на хранителни продукти и кафе. След няколко експеримента през следващите години, включително построяването и инсталирането на първата производствена фабрика, с чиято помощ е трябвало да се произвежда кафе експресо, фамилнта фирма окончателно решава да се занимава само с кафе. Не просто с кафе, а само „с най-висококачественото кафе“.

 

Годината е 1975. Първият кафе микс е мек бленд от натурална арабика и робуста, както и малък процент “измита“ арабика. Следва златният мис, съставен от сладки и ароматни кафе сортове, който прави истинска революция в еспресо традициите.

 

През 1996 година е основано Еспресо Училището, чиято цел е да обучава и предава най-добрите еспресо и кафе тайни и рецепти. През 1998 се ражда компанията CIALDINO, която се занимава активно в сферата на дистрибуцията и проучването на сектора кафе монодози. През 2000 г. сякаш като логично продължение на дейността на компанията се появяват веригата кафенета CAFFÈ PASCUCCI SHOP. Днес веригата заведения имат  стабилно присъствие в САЩ, Малайзия и Китай, а кафе продуктите им се нареждат сред отличителните представители на най-добрите еспресо традиции в Италия.

 

Събудихме ли любопитството ви? Разгледайте и опитайте най-новото ни кафе в онлайн магазина, а до края на месец август и с 5% отстъпка - https://coffeespot.bg/pascucci.

4 Коментар(и)

Павлов:
09/08/2018, 12:01:47
Отговори

Браво ще го пробвам.

Павлов:
09/08/2018, 12:02:03
Отговори

Браво ще го пробвам.

Павлов:
09/08/2018, 12:02:13
Отговори

Браво ще го пробвам.

Павлов:
09/08/2018, 12:03:01
Отговори

До сега каквото съм опитал препоръчано от вас не е имало грешка.

Оставете коментар