Трикове за поддържане на добра форма с кафе

Публикуван от: coffespot 11/05/2018 1 Коментар(и)

 

С повишаването на температурите все повече хора решават, че е дошло време за пролетно „освежаване“ на външния вид – дали подмладяващи процедури или просто отърваване от онези излишни няколко килограма. Днес ще ви разкажем за няколко полезни навика при консумацията на черната напитка и по-малко известни употреби на кафето, с които ще можете да поддържате добра форма и външен вид през цялата година.

 

 

Правилната кафе напитка

Изборът на кафе напитки е вече огромен. Имайте предвид обаче, че в зависимост от съдържанието може да добавите доста повече от желаното количество калории към дневния си режим. Можете да видите калорийното съдържание на най-популярните кафе напитки в този наш блог пост. Специалистите съветват да използвате прясно смляно с кафемелачка висококачествено кафе на зърна – така удоволствието и здравословният ефект са пълни. А ако сте почитатели на „кафе на гладно“ е добре да изпивате по чаша-две чиста вода преди консумацията му. Консумацията на черната напитка отдавна е доказала качествата си на мощен ускорител на метаболизма и изгаряне на излишните мазнини, както и верен спътник по пътя към мечтаната фигура.

 

Детокс с…кафе

За така популярния през последните години пролетен детокс или прочистване на тялото от токсини можете да използвате кафе. То от години е в състава на най-скъпите и ефективни антицелулитни и антитоксични кремове за тяло. Можете да се възползвате от „уау“ ефекта на кафето за вашата кожа с лесна за приготвяне маска в следните съотношения: 7 части утайка от кафе, 7 части мед и 1 част мазнина – зехтин или кокосово масло. Редовната употреба на тази смес ви гарантира висок тонус и блестяща кожа през цялата година.

 

Изберете кафе сред огромното разнообразие на Coffeespot.bg и нека програма „Пролетно освежаване“ започне…сега!

1 Коментар(и)

Павлова:
22/05/2018, 10:34:42
Отговори

Много обичам кафе и го пия сутърин, сега ще добавя и по две чаши вода

Оставете коментар