Чай Tonino Lamborghini – стопли душата си с финес

Публикуван от: coffespot 08/11/2018 0 Коментар(и)

 

 

Селекцията от чайове Tonino Lamborghini включва осем класически чая и четири инфузии, опаковани в единични кутии: листа от най-високо качество в единични ръчно зашити чаени филтри с известното лого "Raging Bull" на таговете. Вкусовете, на които може да се насладите са следните:

 

PAI MU TAN FUJAN: Бял чай от сребърни пъпки, ръчно набрани в началото на пролетта, преди да са се разтворили напълно.  Pai Mu Tan Fujan е скъп и рядък бял чай. Неговият вкус, флорална нотка, свежа и невероятно гладка, напомня на меда - вкус на чиста изтънченост.

 

DARJEELING: Най-елитният черен чай, известен като "Шампанското на черните чайове". При първото бране, листата имат блясък на скъпоценни камъни. Финият аромат на чая и несравнимият му вкус съчетават есенция от кестен, мускат и зелен бадем.  Дори най-изисканите ценители биха се впечатлили от изключителните нюанси на вкуса на този съвършен черен чай.

 

BANCHA: Японски зелен чай, характерен с големите си листа и компактен, интензивен цвят. Следите от сладка прясна трева придават на този чай неповторим аромат. Богат на антиоксиданти, желязо, калций и витамин А, той е алкализиращ, хипогликемичен и пречистващ  кръвта. Ниското съдържание на кофеин го прави деликатен и подходящ за деца.

 

ENGLISH BREAKFAST: Най-английският от  черните чайове - съвкупност от внимателно подбрани индийски и цейлонски чайове. Тази смес е може би най-известната в света. Силният аромат го прави идеален детайл не само за закуска, но и за всеки момент от деня.

 

EARL GREY IMPERIAL: Черният чай - царят на ароматизираните чайове, известен в цял свят за плътното му плодово ухание. Базиран на черен дарджелинг чай, обогатен с естествен аромат на бергамот от Калабрия.

 

ROOIBOS: Безкофеинов африкански червен чай, инфузия направена от листата на едноименното растение. Сладкият му вкус е съчетан с цветни портокалови нюанси. Характерно за него е наличието на натурални антиоксиданти, важни за благосъстоянието на човешкия организъм.

 

MINT:  Свежият и ударен тон на този зелен чай го прави особено подходящ за по-топлите месеци, но е чудесен избор и за зимата. Ароматните листа от мента поднасят усещането за допир до естествената балсамова свежест на растението.

 

GARDEN LAWN:  Нежен чай, които  клони далеч от горчивия ръб на класическите зелени чайове. Тази смес от китайски и японски зелен чай с жасмин, създава опияняващо ароматна и свежа благодат за сетивата.

 

BERRIES: Чаят съчетава радостта от вкуса на напитката със здравословния микс от витамини и минерали от свежо набрани плодове. С плътния си аромат, интензивен и обгръщащ, той поднася усещане за спокойствие и благополучие.

 

PEACH AND APPLE:  Изток и Средиземно море се срещат в тази успокояваща и ароматна напитка. Узрялата, мека праскова и свежа ябълка се обединяват в уникална и екзотична инфузия.

 

AFTER MEAL:  Чай  за възстановяване от стреса и напрежението на деня. Подпомага храносмилането и може да се превърне в незаменима част от ежедневието.

 

CAMOMILE: Лайката е един от най-популярните и релаксиращи билкови чайове. За употреба по всяко време на деня със сладък вкус и деликатен аромат, спомагащи за спокойствието и релаксацията на ума и тялото.

 

Чаят от серията Tonino Lamborghini се пакетира в специална луксозна кутия в черно  с логото на Тонино Ламборгини в долната дясна част с кратко описание на вкуса и времето за приготвяне, за да може всеки сам да достигне и да се наслади на това сетивно съвършенство у дома.

Оставете коментар