Септември e ароматен и с вкус на истинско кафе!

Публикуван от: storedev 11/09/2018 0 Коментар(и)

 

Бразилия, Колумбия, Индонезия, Кения, Коста Рика, Етиопия са само част от страните, от които идва кафето за производството на Spetema – общо 20 страни, 4 континента, абсолютно качество, прецизност и фин аромат.

 

Spetema e добре позната марка кафе на територията на нашата страна. От 2003 година развитието на бранда търпи лавинообразен напредък. Фабриката, където се произвежда кафето се намира в град Божурище и е с най – голяма произовдителност на оборудването не само в България, а и на Балканите. За високо технологичното оборудване на фабриката, Spetema се доверява на германската компания „PROBAT“, която през своята 144-годишна история е развила процесите по преработка на кафе до съвършенство. Днес, компанията е световен лидер в производството на машини и техническо оборудване за фабрики-пекарни. Всички сме чували за германската прецизност...

 

Преработката на кафето е почти изцяло автоматизирана, специалистите на Spetema са определили най-точния цвят и са прецизирали температурата на изпичане на зърната – така, че качеството, вкуса и аромата да са подпис на марката.

 

Иновативност в производството е основния хоризонт, към който са се вгледали от Spetema – точно заради това, благодарение на непрестанни проучвания марката се стреми да се адаптира към различните потребителски вкусове и навици.

 

Доверието в точната преценка на множество международни експерти е повлияло в разработването на продуктовата листа на марката. Днес Spetema предлага разнообразен асортимент от различни блендове кафе на зърна, мляно кафе за различни кафе машини, кафе на капсули и безкофеиново кафе, може да се открие и високия клас на марката Spetema Superiore Gold. Не забравяйте, че Spetema е обявено и за кафе на месец Септември и може да го намерите с прекрасни отстъпки!

Наслаждавайте се на неподправения добър вкус на Spetema!

Оставете коментар